Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΕΛΑΣΣΟΝΑ ''1912 - 1940"


Η Λαογραφική Αρχαιολογική Εταιρεία Ελασσόνας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της επιτυχημένης εκδήλωσης – αφιέρωμα με τίτλο :

«ΕΛΑΣΣΟΝΑ 1912 – 1940»

Ευχαριστεί την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας και την Αντινομαρχία Πολιτισμού, το Επαρχείο Ελασσόνας, το Δήμο Ελασσόνας και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ελασσόνας για την αμέριστη συμπαράστασή τους, αλλά και όλους όσους παραβρέθηκαν σ’ αυτήν και την παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον.

Ευχαριστεί τον εμπνευστή της εκδήλωσης, επίτιμο πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Ελευθέριο Μεζίλη, τον ανώνυμο Ελασσονίτη για τις αναμνήσεις του και τις σκέψεις του πάνω στις οποίες στηρίχθηκε η εκδήλωση, τον ζωγράφο κ. Ιωάννη Παράφορο για το εντυπωσιακό και πανέμορφο σκηνικό που μας ταξίδεψε στην παλιά Ελασσόνα, τον μαέστρο της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Ελασσόνας κ. Κων/νο Μάτη για τις μουσικές του πινελιές, τα μέλη των πολιτιστικών συλλόγων «Δρυμού», «Σαμαριναίων» και «Ένωσης Ποντίων Επαρχίας Ελασσόνας» για το ταξίδι που κάναμε μέσα από τα παραδοσιακά τους τραγούδια και τα παιδιά της Παιδικής Χορωδίας Ελασσόνας για την θαυμάσια συμμετοχή τους.

Ευχαριστεί την Μαρία Ρουκά, τον Αστέριο Τσέτσιλα, την Πένυ Αγοράστη, την Δροσιά Αλεξούλη-Μεζίλη που μας μάγεψαν με τα τραγούδια τους, τον κ. Γεώργιο Θεοδοσίου για την απαγγελία του κειμένου «Η πορεία προς το Μέτωπο» από το «Άξιον Εστί» του Οδυσσέα Ελύτη, και τους Λευτέρη Μεζίλη, Γεώργιο Γκρίγκα, Ελευθέριο Γκρίγκα, Γεώργιο Κεσκίνη, Μιχάλη Μουσουλή, Βασίλη Μπαλανίκα, Θεόδωρο Ζιούρκα και Πάνο Ξυνό που μας έδειξαν πως γλεντούσε ο κόσμος ακόμα και τότε σε δύσκολες στιγμές για την πατρίδα μας και έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο το αφιέρωμα. Για την πολύτιμη βοήθεια και την επεξεργασία των βίντεο, τον Γεώργιο Αρσένη, τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων της Λαογραφικής - Αρχαιολογικής Εταιρείας Ελασσόνας, όλα τα μέλη του Συλλόγου και ιδιαίτερα τον Αλέξανδρο Γκουτζουρέλα, την Ελένη Λουτριώτη, τον Αθανάσιο Αδάμου και την Εύη Ανδρέου.

Η Λαογραφική - Αρχαιολογική Εταιρεία Ελασσόνας ευχαριστεί τέλος, όλα τα Μ।Μ.Ε. της πόλης μας για την συμπαράσταση τους στην εκδήλωση αλλά και σε όλες τις δράσεις του συλλόγου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου